Trecerile de pietoni raman periculoase la Brasov

Trecerile de pietoni raman periculoase la Brasov

0 389

De la inceputul anului, 3 persoane au murit si a patra a ajuns in stare grava la spital dupa ce au fost lovite pe zebra. Al cincilea incident a avut loc astazi la pranz in cartierul Tractorul, dar s-a soldat cu accidentarea ocupantilor autoturismului implicat

De la inceputul anului, 3 persoane au murit si a patra a ajuns in stare grava la spital dupa ce au fost lovite pe zebra. Al cincilea incident a avut loc astazi la pranz in cartierul Tractorul, dar s-a soldat cu accidentarea ocupantilor autoturismului implicat.
In jurul orei 11, un sofer a intrat cu masina intr-un stalp dupa ce nu a pastrat distanta regulamentara fata de autoturismul din fata, care oprise regulamentar la trecerea de pietoni de pe strada 13 decembrie in dreptul stadionului Tractorul.
Timp de aproximativ o ora, traficul dinspre centru spre Rulmentul s-a desfasurat cu trecere pietoni2dificultate pentru ca autoturismul a ramas pe una din benzile de circulatie, aproape infipt cu partea din fata intr-un stalp.
In autoturismul avariat se aflau doua persoane, soferul, in varsta de 23 de ani si o pasagera de 27 de ani pe locul din dreapta.
Verificarile cu alcooltestul au stabilit ca tanarul consumase alcool inainte de a se urca la volan.
Echipajele de pe doua ambulante SMURD au acordat primul ajutor celor doua persoane, care au fost ulterior transportate de urgenta la Spitalul Judetean.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.