Terasele din Piaţa Sfatului vor face loc scenei Cerbului de Aur

Terasele din Piaţa Sfatului vor face loc scenei Cerbului de Aur

0 127

Piața Sfatului a intrat în șantier. De ieri au început lucrările necesare organizării celei de-a 18 ediții a Festivalului Cerbul de Aur. Muncitorii au montat gardurile de protecție iar angajații firmei care asigură iluminatul public au demontat stâlpii din piață

Piața Sfatului a intrat în șantier. De ieri au început lucrările necesare organizării celei de-a 18 ediții a Festivalului Cerbul de Aur.
Muncitorii au montat gardurile de protecție iar angajații firmei care asigură iluminatul public au demontat stâlpii din piață pentru a putea face loc scenei și locurilor destinate spectatorilor.
Terasele din Piața Sfatului vor mai funcţiona doar până vineri la ora 24.
Câțiva din stâlpii care redau farmecul de odinioară al centrului istoric, amplasați în urmă cu câțiva ani în Piața Sfatului, au fost demontați de angajații firmei care se ocupă de iluminatul public.
Desfășurat pentru prima dată în 1968, festivalul a lansat de-a lungul timpului vedete care s-au bucurat de mare succes în țară și în străinătate. „Cerbul de Aur”, spectacolul-concurs de interpretare menit să promoveze talentele din România și de peste hotare este așteptat de mulți brașoveni.

Cu o tradiţie de jumătate de secol, de-a lungul căreia a devenit un brand naţional şi un veritabil ambasador al României, Festivalul Cerbul de Aur va avea ediţia cu numărul 18 în anul Centenarului Marii Uniri.
Cu această ocazie, ediția din acest an va avea un format special cu o Gală Aniversară, două zile de concurs, Gala Festivalului şi o Gală Centenară. Festivalul va avea loc în perioada 29 august – 2 septembrie 2018.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.