Sute de semnaturi pentru mentinerea trecerii Calea Bucuresti-Soarelui

Sute de semnaturi pentru mentinerea trecerii Calea Bucuresti-Soarelui

0 350

Dupa ce consilierul local Radu Iov a depus in urma cu cateva saptamani o petitie, consilierul local Iulian Mara a facut miercuri acelasi lucru, dupa ce a strans alte 226 de semnaturi ale brasovenilor din zona, in afara iscaliturilor adunate de colegul sau Radu Iov

Inca o petitie pentru mentinerea trecerii de pietoni de pe Calea Bucuresti, pe care si-a pierdut viata in urma cu o luna o tanara de 16 ani. Dupa ce consilierul local Radu Iov a depus in urma cu cateva zile o petitie, consilierul local Iulian Mara a facut miercuri acelasi lucru, dupa ce a strans alte 226 de semnaturi ale brasovenilor din zona, in afar iscaliturilor adunate de colegul sau Radu Iov.
Liberalul Iulian Mara a solicitat si reanalizarea de catre Comisia de Circulatie a oportunitatii instalarii unui numar atat de mare de limitatoare de viteza in oras.
O astfel de analiza va fi facuta la prima sedinta a comisiei de circulatie, care va discuta propunerea politiei de a desfiinta mai multor treceri de pietoni din oras, dar si oportunitatea limitatoarelor de viteza pentru zonele in care traficul pietonal nu este foarte mare.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.