Stimulator cardiac gratuit pentru maestrul Costache Babii

Stimulator cardiac gratuit pentru maestrul Costache Babii

0 852

Cadoul pentru indragitul actor al Teatrului Sica Alexandrescu a venit din partea unui spital de cardiologie privat din Brasov, unde s-a realizat si interventia, gratuita la randul ei. Costache Babii avea nevoie urgenta de stimulator, fara de care viata ii era pusa in pericol.

Cadoul pentru indragitul actor al Teatrului Sica Alexandrescu a venit din partea unui spital de cardiologie privat din Brasov, unde s-a realizat si interventia, gratuita la randul ei. Costache Babii avea nevoie urgenta de stimulator, fara de care viata ii era pusa in pericol. Inca din luna mai, colegii artisti inițiasera o campanie de stringere de fonduri pentru a-l ajuta sa si-l procure. Din fericire, n-a mai fost nevoie ca maestrul sa apeleze la aceste fonduri.

Costache Babii a primit nu doar vizita medicului, ci si a jurnalistilor, chiar pe patul de spital. Starea sa de sanatate este stabila.

Povestea gestului umanitar facut de spital a inceput in luna mai, cand un reprezentant al unitatii medicale private se afla la teatru. Aici a auzit de campania demarata de colegii artisti pentru Costache Babii, a carui stare de sanatate era atunci foarte grava.costache babii1

Operatia a decurs normal, maestrul Costache Babii este in deplina siguranta acum si poate urca curand din nou pe scena, este de parere medicul Sorin Micu, cardiologul care l-a operat.

Nu doar stimulatorul a fost oferit gratuit de catre spitalul de cardiologie privat, ci intreaga interventie, care ar fi costat aproximativ 3.000 de euro. Costache Babii a primit in 2012 titlul de cetatean de onoare al municipiului si este unul dintre cei mai indragiti actori brasoveni.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.