Soferii brasoveni nu acorda prioritate la trecerile de pietoni

Soferii brasoveni nu acorda prioritate la trecerile de pietoni

0 458

Într-o singura saptamana, politistii au ridicat peste 100 de permise coducatorilor auto care ignora aceasta obligatie. Cauza principala a producerii accidentelor în municipiul Brasov este neacordarea de prioritate pietonilor în general la traversarea regulamentara a marilor bulevarde

Într-o singura saptamana, politistii au ridicat peste 100 de permise coducatorilor auto care ignora aceasta obligatie. Cauza principala a producerii accidentelor în municipiul Brasov este neacordarea de prioritate pietonilor în general la traversarea regulamentara a marilor bulevarde, confirma cms. sef Liviu Naghi – purtator de cuvant IPJ Brasov, care spune ca agentii de circulatie si-au intensificat controalele in ultimele zile.
Una dintre cele mai periculoase treceri de pietoni din municipiu este pe Bulevardul Grivitei unde, mai ales la orele de varf de trafic, soferii sunt grabiti si uita de pietoni.
Pietonii reprezinta categoria cea mai numeroasa de participanti la trafic, dar, în acelasi timp, si cea mai supusa riscului de accident. Accidente foarte grave se petrec insa si din cauza pietonilor, care ignora la randul lor regulile de circulatie.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.