Sedinte la CJ pentru atragerea de fonduri europene

Sedinte la CJ pentru atragerea de fonduri europene

0 457

Conducerea Consiliului Judetean Brasov va cere o evaluare a problemelor cu care se confrunta fiecare din cele 58 de localitati ale judetului. Pentru ca banii de care dispune in acest an institutia sunt extrem de putini, presedintele Consiliului Judetean si-a angajat drept consilier personal un specialist in proiecte cu finantare europeana venit de la Alba Iulia de la Regiunea 7 Centru

Conducerea Consiliului Judetean Brasov va cere o evaluare a problemelor cu care se confrunta fiecare din cele 58 de localitati ale judetului. Pentru ca banii de care dispune in acest an institutia sunt extrem de putini, presedintele Consiliului Judetean si-a angajat drept consilier personal un specialist in proiecte cu finantare europeana venit de la Alba Iulia de la Regiunea 7 Centru.
Pentru ca multi primari se tem sa acceseze fonduri europene din cauza ca nu cunosc suficient de bine regulile, conducerea judetului va organiza sedinte regionale in intreg judetul pentru ca autoritatile locale sa fie foarte bine informate si sa stie ce au de facut pentru a aplica cu succes in obtinerea de finantari nerambursabile.
Fostul si actual vicepresedinte al Consiliului Judetean, Adrian Gabor si-a pastrat atributiile din mandatul precedent, iar Izabela Ambrus a preluat biroul si atributiile lui Claudiu Coman.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.