Se cauta teren pentru noul spital al Brasovului

Se cauta teren pentru noul spital al Brasovului

0 346

Primaria ar pune la dispozitie terenul pentru amplasarea unui viitor spital la Brasov. Reprezentanti primariei au identificat doua terenuri si analizeaza alte cateva posibile amplasamente.

Primaria ar pune la dispozitie terenul pentru amplasarea unui viitor spital la Brasov. Reprezentanti primariei au identificat doua terenuri si analizeaza alte cateva posibile amplasamente. Un proiect de spital intocmi de municipalitate, mult mai avansat decat cel pe care il pregateste Asociatia Noul Spital al Brasovului, a fost scos de pe ordinea de zi a unei sedinte de guvern si a fost dat uitarii.
La ultima dezbatere organizata de Asociatia Noul Spital Brasov a participat si primarul George Scripcaru. Municipalitatea cauta in prezent posibile variante de terenuri.
Edilul sef a transmis aceste detalii si Consiliului Judetean si Institutiei Prefectului carora le-a solicitat sa faca la randul lor niste demersuri din punct de vedere institutional.aparatura medicala
Edilul brasovean a reamintit de demersurile pe care municipalitatea le-a facut in urma cu cativa ani pentru construirea noului spital. Fusese stabilit chiar si terenul, cel pe care ulterior s-a construit Institutul de Cercetare Dezvoltare al Universitatii Transilvania Genius din Bartolomeu, in apropierea ocolitoarei Brasovului.
Insa desi toate documentatiile erau pregatite, proiectul nu a trecut de sedinta de guvern.
Potrivit lui George Scripcaru, in temeiul legilor in vigoare, municipalitatea nu se poate implica efectiv in realizarea investitiei dar poate contribui cu terenul si cu racordarea la utilitati.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.