Saptamina Studentilor Brasoveni a inceput in culorisi pe muzica, BUG MAFIA si...

Saptamina Studentilor Brasoveni a inceput in culorisi pe muzica, BUG MAFIA si Directia 5

0 728

Crosul culorilor a deschis Saptamina Studentilor Brasoveni de anul acesta. Sute de tineri romani si straini au alergat in centru orasului iar pe parcurs au trecut prin nori de praf colorat, spre deliciul trecatorilor

Crosul culorilor a deschis Saptamina Studentilor Brasoveni de anul acesta. Sute de tineri romani si straini au alergat in centru orasului iar pe parcurs au trecut prin nori de praf colorat, spre deliciul trecatorilor. Festivalul studentesc tine toata saptamana; printre manifestari se numara si doua concerte sustinute de BUG MAFIA si Directia 5.

Peste 1000 de studenti vor participa la evenimentele culturale , educationale si concursurile sportive care se vor tine lant in Saptamina Studentului. Crossul colorilor a deschis sarbatoarea studenteasca sustinuta si de Primaria Brasov.

Pe traseu si la sosire alergatorii au prins culori la propriu : verde , albastru si mov . Alaturi de studentii brasoveni au alergat si straini veniti cu burse Erasmus din toate colturile lumii. alergare_in_grup

Saptamana studentilor brasoveni va tine pina in 25 mai iar printre activitatile de anul acesta tinerii se vor distra la concerte, campionate sportive si spectacole folclorice.

In premiera anul acesta studentii au si liber de la cursuri dupa ce Consiliul de Administratie al Universitatii Transilvania a declarat ziua de 21 mai 2015, zi LIBERA! Orele de curs au fost suspendate pentru ca studentii sa poata participa in numar cat mai mare la manifestarile prilejuite de festivalul ‘Saptamana Studenților Brasoveni’, aflat la cea de-a VI-a editie.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.