S-a reluat sezonul nunților

S-a reluat sezonul nunților

0 160

După postul Sfintei Marii la Casa Căsătoriilor din Brașov s-au prezentat deja zeci de cupluri. Numai vineri au fost oficiate 36 de căsătorii, mai multe chiar decât vor avea lor sâmbătă

După postul Sfintei Marii la Casa Căsătoriilor din Brașov s-au prezentat deja zeci de cupluri. Numai vineri au fost oficiate 36 de căsătorii, mai multe chiar decât vor avea lor sâmbătă. În cursul săptămânii este mai ușor să găsești și un restaurant liber pentru petrecere, spun tinerii, în timp ce sâmbătă rămâne dedicată cununiei religioase.

Cătălina și Petru, tânăra familei Matache, au spus DA vineri, în fața ofițerului de stare civilă; în aplauzele rudelor și ale prietenilor au părăsit Casa Căsătoriilor cu convingerea că le va fi mai bine în doi. Cei doi tineri au fost cel de-al 36-lea cuplu programat astăzi să-și unească destinele la Primărie.
Sâmbătă sunt programate 29 de căsătorii iar duminică 11.
Următoarele week-end-uri vor fi cele mai aglomerate la Serviciul Public Comunitar de Evidența Populației Brașov, cu aproape 100 de căsătorii într-o zi.

Mulți din cei care aleg să oficieze cununia civilă în cursul săptămânii aleg doar să se căsătorească civili.

Sunt și cupluri însă care găsesc mai ușor săli libere la restaurante pentru petrecerea de după cununia civilă dar sunt și alții care vor sa nu se aglomereze în ziua nunții atunci când merg și la biserică.

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.