România este pregătită pentru primirea turiștilor ruși

România este pregătită pentru primirea turiștilor ruși

0 355

România este pregătită să ofere pachete complete, concepute special pe nevoile, cultura și obiceiurile turiștilor ruși, a afirmat, joi, președintele, Anca Pavel-Nedea, la întâlnirea oficială cu reprezentanți ai industriei de turism din Federația Rusă, informează ANT.
Autoritatea Națională pentru Turism (ANT) și Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România (ANAT) organizează o delegație oficială la Moscova, în perioada 27 — 29 ianuarie, discuțiile cu partenerii ruși urmând să se desfășoare la Ambasada României de la Moscova, cu sprijinul misiunii diplomatice din această țară.
În cea de-a doua zi a vizitei de lucru în Federația Rusă, Anca Pavel-Nedea, însoțită de reprezentanți ai turoperatorilor specializați în incoming și companii hoteliere din stațiuni balneare românești, a participat la un workshop de prezentare a României turistice.Brasov 2009-m
Întâlnirea a avut ca scop promovarea pachetelor special concepute pentru piața rusă, precum și crearea unui cadru propice pentru atragerea turiștilor ruși în destinații din România. La acțiune au participat peste 100 de agenții de turism din Federația Rusă, precum și reprezentanți din mass-media locală.
‘Alegerea de a veni în Moscova s-a bazat pe analizele făcute la nivelul Autorității Naționale pentru Turism privitoare la circulația turiștilor ruși către România, preferințele și obiceiurile lor în materie de alegerea vacanțelor. Atuurile României, prezentate în fața operatorilor ruși, sunt în concordanță cu interesul acestora pentru tratamente medicale, pachete fitness și wellness, reabilitare și recuperare, leasure’, a precizat Anca Pavel-Nedea.
Printre destinațiile căutate de turiștii ruși se numără litoralul Mării Negre, Delta Dunării, Bucovina și Maramureșul, destinații recunoscute pentru autenticitatea tradițiilor și obiceiurilor locale.
Vizita delegației va continua și vineri, când va avea loc o întrevedere a președintelui ANT, cu Yiurii Barzikin, vicepreședintele Uniunii Industriei Turistice din Federația Rusă.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.