Razie a Poliției Locale printre șoferii care ocupă ilegal stațiile RAT

Razie a Poliției Locale printre șoferii care ocupă ilegal stațiile RAT

0 155

Cele patru echipaje au acționat intensiv în stațiile R.A.T. Brașov, dar și pe Calea București, zona Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov, Bulevardul Gării, strada 13 Decembrie, cartierele Tractorul, Bartolomeu, Valea Cetăți

Patru echipaje de rutieră de la Poliția Locală Brașov au derulat în perioada 4-9 octombrie un Plan de măsuri specifice, pentru depistarea conducatorilor auto care nu respectă prevederile Regulamentului privind constatarea și sancționarea contravențiilor la transportul public local de persoane.

Poliţiştii locali constataseră încălcări frecvente ale reglementărilor legale privind oprirea, staționarea și parcarea autovehiculelor de transport călători în zone nepermise, inclusiv în stațiile operatorului de servicii de transport în comun din municipiu.
Cele patru echipaje au acționat intensiv în stațiile R.A.T. Brașov, dar și pe Calea București, zona Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov, Bulevardul Gării, strada 13 Decembrie, cartierele Tractorul, Bartolomeu, Valea Cetății, pe străzile adiacente, și în parcările de reședință din municipiu.

Au fost verificate 55 de autovehicule de transport marfă, persoane și autoturisme şi au fost aplicate 32 de sancțiuni în valoare totală de 5290 de lei și 36 de puncte penalizare.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.