Proteste după închiderea oficiului poştal din Noua

Proteste după închiderea oficiului poştal din Noua

0 236

20.000 de locuitori din cartierele Noua și Dârste sunt puși pe drumuri după ce singurul oficiul poștal din zonă a fost închis. Oamenii sunt nemulțumiți că trebuie să meargă până la oficiul din Răcădău

20.000 de locuitori din cartierele Noua și Dârste sunt puși pe drumuri după ce singurul oficiul poștal din zonă a fost închis. Oamenii sunt nemulțumiți că trebuie să meargă până la oficiul din Răcădău, unde nu pot ajunge cu un mijloc de transport direct. Beneficiarii reclamă şi faptul că, deși primesc pensiile pe card, tot trebuie să se ducă la poștă să-și ridice taloanele.
Brașovenii care stau în Noua și Dârste care au nevoie de servicii poștale găsesc de 10 zile cadre 01.58 lacătul pe ușa oficiului de pe strada Prunului. Era ultimul din cele trei oficii care au funcționat în Noua de la revoluţie încoace:
Oamenii se plâng și că deși primesc pensiile pe card, sunt nevoiți să vină lunar la poștă pentru a-și ridica taloanele. „Sunt două autobuze de schimbat, majoritatea oamenilor din cartier sunt pensionari care au lucrat prin Steagu prin Tractoru. În plus, pentru cupoanele de pensie trebuie să venim la poștă să le luăm, pentru că nu le mai aduce poștașul”.
Reprezentanții Poștei Române spun că situația înregistrată la oficiul din Noua este temporară. Activitatea ghişeului a fost suspendată în 2 iulie odată cu demisia oficiantului şi va fi reluata în momentul în care postul va fi ocupat. Angajații Poştei mai spun că taloanele de pensie nu pot fi înmânate decât titularului, sub semnătură, deoarece conţin date cu caracter personal.

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.