Proiectul Aeroportului – a fost definitivata parcelarea; acum e randul parlamentarilor de...

Proiectul Aeroportului – a fost definitivata parcelarea; acum e randul parlamentarilor de Brasov!

1 454

Parlamentarilor de Brasov le-a fost prezentata forma cadastrala corecta a terenului pe care se va construi Aeroportul de la Ghimbav. Senatori si deputati din intreg spectrul politic au fost invitati la Prefectura la o sedinta pe tema proiectului de lege care sa corecteze Legea Aeroportului

Parlamentarilor de Brasov le-a fost prezentata forma cadastrala corecta a terenului pe care se va construi Aeroportul de la Ghimbav. Senatori si deputati din intreg spectrul politic au fost invitati la Prefectura la o sedinta pe tema proiectului de lege care sa corecteze Legea Aeroportului.
Terenul pe care urmeaza sa fie construit aeroportul ar urma sa treaca din domeniul public al statului si administrarea insitutului cartofului in domeniul public al judetului si administrarea Consiliului Judetean Brasov.
Noul proiect de lege nu trebuie sa mai includa cele 71 de hectare din suprafata de 200 de hectare aferenta aeroportului, care se afla deja in domeniul public privat al judetului.
Prefectul Ciprian Bancila, spune ca aeroportul este un deziderat al intregii comunitati care nu trebuie sa interfereze nici cu campania electorala, nici cu alte interese.
Proiectul de lege va fi depus la Senat, unde va intra in doua comisii de specialitate. Proiectul ar urma apoi sa intre in plenul senatului dupa care va veni la camera unde de asemenea va trece prin 3 comisii de specialitate, dupa care ar trebui votat intr-un plen al camerei. Alesii trebuie sa se grabeasca pentru ca din aceasta sesiune parlamentara mai este doar o luna.
La intalnirea de la Prefectura dedicata aeroportului au participat si reprezentanti din Ministerul Dezvoltarii.

Vifor Rotar

COMENTARII

  1. Foarte putini din cei care s-au implicat in realizarea unui AEROPORT la Brasov nu au speculat poilitic acest PROIECT. Foarte putini au vazut ca acest proiect schimba cu adevarat destinele unei comunitati si s-au implicat cu adevarat in aducerea proiectului pana unde se afla azi (documentatia legata de teren pare a fi un boicot a unor iresponsabili; trebuiesc facute dezvaluiri; unele apar in presa din aceste zile). In rest de la Cancescu pana la Nita, de la prefecti pana la parlamentari toti au „jucat” electoral si ATAT! Ei sunt cei care au blocat o investitie care pana acum era peste 50% amortizata si aducea multe prosperitate brasovenilor.
    Ce zice acest prefect, Ciprian Bancila, „ca aeroportul este un deziderat al intregii comunitati care nu trebuie sa interfereze nici cu campania electorala, nici cu alte interese”, arata in ce eroare se gasesc cei care conduc comunitatea brasoveana. Dle prefect, cum nu sunt interese? Sunt domnule si sunt foarte multe. De la interesele de dezvoltare a comunutatii pana la bunastarea oricarui locuitor din aceasta zona. Toti care sunt in aceasta campanie electorala ar trebui sa se pronunte si sa ne spune ce solutii au pentru a se decola in cateva luni de la Brasov. Nu trebuie sa taca si sa fure, daca ajung pe functii, ca aproape toti cei care au fost alesii nostri ieri, bogatii urbei de azi.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.