Proba sportiva pentru candidatii la 12 posturi in Politia Locala

Proba sportiva pentru candidatii la 12 posturi in Politia Locala

0 998

40 de candidati au sustinut miercuri proba sportiva pentru ocuparea celor 12 posturi vacante de la Politia Locala iar 6 au fost eliminati din competitie. Atat fetele cat si baietii au dat proba vitezei si a rezistentei, iar diferentiat, au facut abdomene si flotari. Conditia de a ramane in continuare in concurs a fost obtinerea notei 7

40 de candidati au sustinut miercuri proba sportiva pentru ocuparea celor 12 posturi vacante de la Politia Locala iar 6 au fost eliminati din competitie. Atat fetele cat si baietii au dat proba vitezei si a rezistentei, iar diferentiat, au facut abdomene, respectiv flotari. Conditia de a ramane in continuare in concurs a fost obtinerea notei 7. Acum, cei 34 de candidati se pregatesc pentru examenul scris din 21 martie.
La Serviciul de Ordine Publica se pun la bataie sase posturi: doua pentru persoanele cu studii superioare, care pot fi si fara vechime, doua pentru cei cu studii medii si cu vechime de minim jumatate de an si alte doua pentru debutanti cu studii medii.
La Biroul de Ordine Publica este nevoie de trei angajati: doi cu studii superioare si unul cu studii medii, care sa aiba o vechime de cinci ani. Pentru Biroul Politiei Turistice sunt scoase la concurs inca trei posturi.
Pentru nota 10, fetele au fost nevoite sa faca 46 de abdomene, sa scoata la viteza de 50 de metri 8 secunde si 4 sutimi iar la rezistenta de 800 de metri- 3 minute si 40 de secunde. Abdomenele au reprezentat cea mai grea proba pentru candidatele de sex feminin.politia locala probe1
In cazul barbatilor, nota maxima a fost obtinuta doar de cei care au realizat 45 de flotari, care au scos 6 secunde si 8 sutimi la viteza de 50 de metri si trei minute si 40 de secunde la rezistenta de 1.000 de metri.
Dupa ce au facut abdomenele si flotarile, candidatii au iesit pe terenul Liceului Sportiv si au sustinut probele de viteza si rezistenta.
Cei 34 de candidati care au trecut de proba sportiva, vor sustine examenul scris pe 21 martie, de la ora 09.00, la sediul Politiei Locale.
Ca sa ia proba scrisa, candidatii trebuie sa obtina nota minima 5, dupa care vor sustine si un interviu.

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.