Primăria propune expertizarea Coastei Vacii

Primăria propune expertizarea Coastei Vacii

0 197

Edilii vor şi să evalueze costurile de salubrizare a zonei, care ar urma să fie suportate de vinovaţii pentru aluviunile care au umpluit in weekend curţile şcheienilor. Reprezentanţii Primăriei Braşov au decis să facă noi plângeri la Garda de Mediu şi Inspectoratul de Stat în Construcţii impotriva dezvoltatorului imobiliar din zonă

Edilii vor şi să evalueze costurile de salubrizare a zonei, care ar urma să fie suportate de vinovaţii pentru aluviunile care au umpluit in weekend curţile şcheienilor. Reprezentanţii Primăriei Braşov au decis să facă noi plângeri la Garda de Mediu şi Inspectoratul de Stat în Construcţii impotriva dezvoltatorului imobiliar din zonă.

Primarul Braşovului a convocat ieri o întâlnire cu reprezentanţii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă, ai Direcţiei Tehnice din cadrul Primăriei şi ai Companiei Apa pentru a discuta problemele create de aluviunile ajunse pe străzile din cartierul Şchei, în urma ploilor torenţiale de sâmbătă şi de luni.
Viceprimarul Barabas Laslo propune un studiu şi o expertizare a versantului.

În condiţiile în care va fi eliberată o autorizaţie de construire pentru acea zonă, dezvoltatorul va trebui să ţină seama de reglementările urbanistice aprobate în ultima şedinţă de Consiliu Local, spune Sorin Toarcea – purtător de cuvânt Primăria Braşov Reprezentanţii Companiei Apa au precizat din nou că nu au avizat nici o construcţie în zona Coasta Vavii, tocmai pentru că este o problemă cu transportul apelor pluviale.

În urma şedinţei de astăzi, reprezentanţii Primăriei au luat decizia să facă noi plângeri la Garda de Mediu şi Inspectoratul de Stat în Construcţii, pentru ca specialiştii în domeniu să facă o constatare asupra lucrărilor efectuate anul trecut pe Coasta Vacii şi a efectelor acestora.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.