Potop de comentarii negative pe facebook la adresa PSD Brașov

Potop de comentarii negative pe facebook la adresa PSD Brașov

0 167

Profilul de facebook al PSD Braşov a fost bombardat cu comentarii negative după condamnarea lui Liviu Dragnea

Profilul de facebook al PSD Braşov a fost bombardat cu comentarii negative după condamnarea lui Liviu Dragnea. Asta pentru că reţeaua social-democrată din ţară a afişat o postare în care experţii pesedişti în comunicare au încercat să suprapună cazul Dragnea peste al oricărui român.
Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, plus interzicerea unor drepturi, pentru instigare la abuz în serviciu, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Decizia nu este definitivă şi poate fi contestate la completul de 5 judecători, căruia pot să i se adreseze şi anchetatorii, care ceruseră pentru Dragnea o pedeapsă de şapte ani şi jumătate de închisoare.
După aflarea sentinţei, organizaţia PSD Braşov a postat pe pagina oficială un comentariu care a strâns rapid peste 200 de comentarii negative. Daniel Giurma – purtătorul de cuvânt al PSD Braşov, pe care conducerea filialei îl împinge în față când d-are chef să dea declarații pe subiecte sensibile, a transmis, de fapt, poziție distribuită în teritoriu de la centru. Intelighenția pesedistă a produs un document potrivit căruia ce i se întâmplă lui Dragnea poate să i se petreacă oricărui român, nedreptățit – nu-i așa – de statul paralel. În replică la sentinţa de condamnare cu executare, liderul PSD Liviu Dragnea a convocat pentru această după-amiază Comitetul Executiv Naţional al PSD, pentru a-şi verifica susţinerea în partid. Mai mulţi lideri PSD s-au grăbit însă să acuze faptul că sentinţa este una politică. Între timp, protestele din stradă continuă în toată ţara.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.