Poloiştii juniori de la Corona au trerminat pe locul doi ,,Maratonul de...

Poloiştii juniori de la Corona au trerminat pe locul doi ,,Maratonul de 24 de ore la înot”

0 469

Echipa de polo juniori a Clubului Corona Braşov, antrenată de George Mihalache, se face remarcată nu doar în întrecerile de polo, ci şi în cele de înot. Echipa din care au făcut parte şi micuţii poloişti ai Coronei a terminat pe locul doi „Maratonul de 24 de ore la înot”, o competiţie care are loc anual la Braşov, la începutul lunii mai şi care este înscrisă în calendarul Federaţiei Române Sportul Pentru Toţi. La această competiție poate participa orice persoană, neexistând restricţii legate de vârstă sau sex. Prima poziţie în clasamentul Maratonului, a fost ocupată de All Star Hyperion, o echipă formată din mai mulţi înotători de performanţă, iar pe locul trei s-a clasat echipa CSM Braşov.
La finalul competiţiei, antrenorul Coronei, George Mihalache a declarat că a fost un concurs greu, dar că sportivii pe care îi antrenează, mai ales că au demostrat că pot face faţă nu doar într-o competiţie de polo, ci şi într-una de înot. ,,
Chiar sunt foarte bucuros pentru ceea ce au realizat aceşti copii. Au fost minunaţi, s-au mobilizat foarte tare pentru a demonstra că şi poloiştii înoată foarte mult şi iată, pot face asta cu rezultate foarte bune. Nu au fost 24 de ore uşoare, mai ales că au stat şi au dormit la bazin, iar la fiecare patru ore erau treziţi pentru a intra în apă pentru o jumătate de oră, dar cu toate acestea s-au descurcat admirabil şi m-au făcut să fiu mândru de ei. De la an la an mergem mai bine în acest maraton şi asta nu poate decât să ne motiveze. Recunosc, în clipa în care ne-am înscris anul acesta în competiţie, nu mi-am imaginat că vom ajunge chiar atât de sus, dar copii au fost extraordinari şi şi-au dorit enorm să fie în primele trei echipe şi de asta sunt atât de fericit că au reuşit„.

Şi Roxana Cojocea, preşedintele secţiei de polo de la clubul Corona a declarat că este mândră de performanţa obţinută de micii poloişti ai Coronei. ,,Am urmărit cu interes terminarea competiţiei pentru a vedea pe ce loc termină sportivii de la polo. Am fost foarte fericită să văd că au încheiat maratonul pe locul doi şi au demonstrat că şi sportivii de la polo se pot remarca la un concurs de înot. Sunt fericită că auzim numai lucruri bune despre această secţie, care îşi doreşte foarte tare să ajungă la performanţe şi mai mari, precum cele de la handbal şi hochei. Sperăm ca într-un timp cât mai scurt, secţia de polo de la Corona să reprezinte cu succes clubul şi oraşul în competiţii„.

Dorin Dușa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.