PNL solicita alegeri anticipate

PNL solicita alegeri anticipate

0 525

Dupa demisia premierului Victor Ponta, liberalii cred ca este nevoie ca in Romania sa se organizeze alegeri anticipate printr-un acord politic. PSD, in schimb, nu este de acord cu variante alegerilor anticipate si nu vor sa iasa de la guvernare, desi strada le-a cerut social-democratilor si partenerilor lor sa se retraga

Dupa demisia premierului Victor Ponta, liberalii cred ca este nevoie ca in Romania sa se organizeze alegeri anticipate printr-un acord politic. PSD, in schimb, nu este de acord cu variante alegerilor anticipate si nu vor sa iasa de la guvernare, desi strada le-a cerut social-democratilor si partenerilor lor sa se retraga.
Mai bine mai tarziu decat niciodata. Asta spun liberalii convinsi ca varianta alegerilor anticipate este solutia pe care o asteapta protestatarii de pe strazile marilor orase ale tarii. Pentru a ajunge insa la o astfel de decizie este nevoie de un acord politic astfel incat alegerile sa aiba loc intr-un timp cat mai scurt, spun reprezentantii PNL.maria grecea
Potrivit deputatei Maria Grecea, liberalii au inteles mesajul pe care il trimite strada si spera ca si ceilalti colegi sa fi inteles acelasi lucru.
Grecea admite ca atitudinea colegilor sai ar trebui sa fie diferita si sa raspunda cat se poate de mult cerintelor din strada, sa-i reprezinte pe protestatari si nu propriile interese.
Punctul de vedere al partidelor din coalitie este cunoscut: PSD, UNPR si ALDE vor sa ramana la putere. Impreuna, aceste formatiuni au 60-65% dintre parlamentari.
Klaus Iohannis a anuntat ca fostul ministru al Educatiei Sorin Cimpeanu va ocupa functia de prim ministru interimar pana la desemnarea unui alt sef al Guvernului. Presedintele Iohannis a chemat la consultari toate partidele si, in premiera, reprezentanti ai societatii civile.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.