Piata Sfatului se transforma duminica in Piata Antidrog

Piata Sfatului se transforma duminica in Piata Antidrog

0 359

Tinerii si in special copiii sunt asteptati intre orele 15 si 19, unde vor primi materiale de informare si vor participa la ateliere interactive de improvizatie. Publicul poate adresa un mesaj catre comunitatea brasoveana, urmat de participarea la tombola „ALEGE VIATA” Specialistii Antidrog ii invita pe brasoveni sa se alature acestui demers

Tinerii si in special copiii sunt asteptati intre orele 15 si 19, unde vor primi materiale de informare si vor participa la ateliere interactive de improvizatie. Publicul poate adresa un mesaj catre comunitatea brasoveana, urmat de participarea la tombola „ALEGE VIATA”.
Specialistii Antidrog ii invita pe brasoveni sa se alature acestui demers, pentru a trage un semnal de alarma cu privire la riscurile si consecintele nocive ale consumului si traficului de stupefiante
La acest demers s-au alaturat Institutia Prefectului , Gruparea de Jandarmi Inspectoratul de Jandarmi Judetean, Crucea Rosie si multi voluntari.
Potrivit col. Cristian Palistan inspector sef al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Brasovdroguri1
jandarmii vor participa alaturi de Agentia Nationala la distribuirea de pliante si la constientizarea tinerilor din zonele de agrement cu privire la pericolul pe care consumul de substante interzise il are asupra sanatatii acestora si la efectele nocive ale acestui consum Duminica in Piata Sfatului se va afla si Oscar, unul dintre cainii de urmarire si depistare a substantelor interzise ai Gruparii de jandarmi Brasov.
Incepand din 1987, in fiecare an, in data de 26 iunie, in toate tarile membre ale ONU, se marcheaza Ziua Internationala Impotriva Consumului si Traficului Ilicit de Droguri.
Medicii, psihologii si asistentii sociali antidrog atrag atentia asupra riscurilor la care se expun persoanele care consuma droguri – infectii grave precum HIV, HVC, HVB, TBC, infarct sau hemoragii cerebrale dar si abandon scolar, infractionalitate si chiar deces.

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.