Pianina Vibrate a ajuns in Piata Enescu

Pianina Vibrate a ajuns in Piata Enescu

0 446

. Primul pian scos in strada la Brasov ofera sansa trecatorilor sa-si demonstreze talentul. Fie ca sunt tineri sau batrani, amatori sau profesionisti, brasoveni sau turisti, toti sunt bineveniti pe scaunul pianinei pentru a incerca macar cateva acorduri muzicale.

Pianina Vibrate, marea atractie a festivalului Vibrate, a ajuns in Piata Enescu. Primul pian scos in strada la Brasov ofera sansa trecatorilor sa-si demonstreze talentul.
Fie ca sunt tineri sau batrani, amatori sau profesionisti, brasoveni sau turisti, toti sunt bineveniti pe scaunul pianinei pentru a incerca macar cateva acorduri muzicale.
La pianina vibrate din Piata Enescu vor avea loc si miniconcerte ale artistilor si elevilor.
Pianina, veche de peste 15 ani, a fost donata festivalului de catre Diana Ionescu si pictata de artisti Depoului de arta Brasov. Pianina isi intampina oaspetii cu 3 fete zambitoare, tocmai pentru a le insufla curaj celor ce vor sa o incerce.pianina vibrate1
Potrivit Dianei Ionescu, director artistic Vibrate!festival, pianina a fost pictata in mod corespunzator in asa fel incat sa nu se mai simta presiunea muzicii clasice, considerata o muzica grea, o muzica serioasa.
Cea de-a doua editie a Festivalului International de Muzica de Camera si Arte vibrate!festival se desfasoara la Brasov in perioada 19-26 iunie.

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.