Petitie impotriva conducerii Teatrului „Sica Alexandrescu”

Petitie impotriva conducerii Teatrului „Sica Alexandrescu”

0 397

Conducerea interimara a Teatrului „Sica Alexandrescu” este contestata de mai multi actori si angajati ai institutiei. Acestia au trimis Consiliului Local o petitie in care ii reproseaza directorului interimar, fosta contabila Mariana Hudisteanu, ii face in continuare jocul directorului demisionar Claudiu Goga, cel care, spun petitionarii, ar manipula prezentul si viitorul institutiei.

Conducerea interimara a Teatrului „Sica Alexandrescu” este contestata de mai
multi actori si angajati ai institutiei. Acestia au trimis Consiliului Local o petitie in care ii reproseaza directorului interimar, fosta contabila Mariana Hudisteanu, ii face in continuare jocul directorului demisionar Claudiu Goga, cel care, spun petitionarii, ar manipula prezentul si viitorul institutiei.
Documentul este semnat de actorii Viorica Geanta Chelbea, Carmen Moruz, Ligia Stan, Gabi Costea si George Custura, cei care nu s-au solidarizat anul trecut, in noiembrie, cu protestul celorlalti angajati ai teatrului impotriva sefei Directiei de Relatii Externe, Cultura si Evenimente din cadrul Primariei, Cecilia Doiciu, pe care o acuzau de abuzuri.teatru director
Contestatarii de acum ii reproseaza fostului director Claudiu Goga ca, din pricina lui, Teatrul „Sica Alexandrescu” a fost scos din circuitul evenimentelor importante, cum ar fi Festivalul International de Teatru de la Sibiu, si ca isi dadea singur premii in cadrul Festivalului de Dramaturgie Contemporana.
Semnatarii petitiei trimise Consiliului Local acuza fosta echipa manageriala ca nu comunica cu actorii, dintre care cativa au fost pusi in situatia de a parasi teatrul.
Pentru ocuparea postului de director in cadrul institutiei de cultura a fost deja organizat un concurs, insa nu a fost ales niciun castigator, deoarece unii candidati au solicitat modificarea caietului de concurs. Procedura va fi reluata in perioada urmatoare.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.