Peste 1.300 de alergatori la Eco-Marathon Moieciu

Peste 1.300 de alergatori la Eco-Marathon Moieciu

0 513

Peste 1.300 de alergatori au luat startul in aceasta dimineata la o noua editie a Eco-Marathonului de la Moieciu. Evenimentul cuprinde trei curse distincte destinate iubitorilor de miscare in aer liber si iubitorilor de munte: EcoMarathon, EcoCross si EcoKids

Peste 1.300 de alergatori au luat startul in aceasta dimineata la o noua editie a Eco-Marathonului de la Moieciu. Evenimentul cuprinde trei curse distincte destinate iubitorilor de miscare in aer liber si iubitorilor de munte: EcoMarathon, EcoCross si EcoKids.

Cursa EcoMarathon este destinat alergatorilor experimentati si celor care doresc sa-si depaseasca limitele. Este o cursa pe distanta clasica de 42 de kilometri, cu o diferenta de nivel de aproximativ 2.300 de metri, startul si sosirea urmind a avea loc in Moieciu de Sus.ecomarathon1
Cursa EcoCross este destinata celor care prefera distantele mai scurte sau care au inceput de curind alergarea si doresc sa-si schimbe modul de viata, sa devina mai activi.

Va fi o cursa de 14 kilometri cu o diferenta de nivel de aproximativ +600 metri, startul si sosirea urmind sa aiba loc in Moieciu de Sus.
Cursa EcoKids este un concurs destinat copiilor. In functie de categoria de virsta se vor parcurge diferite distante, cu startul si sosirea tot in Moieciu de Sus.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.