Pesedistii nu inteleg de ce Leonte nu are remuscari

Pesedistii nu inteleg de ce Leonte nu are remuscari

0 397

Demisia lui Catalin Leonte este greu de digerat de catre liderii PSD Brasov. Daca Leonte demisiona la inceputul saptamanii din PSD satul de modul feudal al social-democratilor de a face politica, fostii sai colegi ii reproseaza nu neaparat plecarea, cat inscrierea in cursa electorala pentru Primaria Brasovului

Demisia lui Catalin Leonte este greu de digerat de catre liderii PSD Brasov. Leonte demisiona la inceputul saptamanii din PSD satul de modul feudal al social-democratilor de a face politica, fostii sai colegi ii reproseaza nu neaparat plecarea, cat inscrierea in cursa electorala pentru Primaria Brasovului.
In ziua demisiei lui Leonte, reprezentantii PSD transmiteau printr-un comunicat de presa ca gestul demisionarului este de neinteles dupa ce, timp de 12 ani, Organizatia PSD l-a sustinut pentru toate pozitiile publice pe care le-a detinut.
Fostii colegi nu inteleg nici cum poate Leonte sa nu aiba remuscari si nu-i dau prea multe sanse de a castige Primaria Brasov ca independent. Senatorul PSD Viorel Chiriac considera, in calitate de membru al Biroului Permanent al Organizatiei Judetene, ca este greu sa castigi singur o batalie electorala cand traditia la Brasov este ca bataliile politice sa se poarte intre partidele politice.
Liderii PSD mai sustin ca si fara Catalin Leonte in partid sansele candidatului social-democrat de a castiga alegerile locale raman aceleasi.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.