Open Park Festival in Parcul Tractorul

Open Park Festival in Parcul Tractorul

0 454

20 de metri patrati de panza de colorat in parcul Tractorul din Brasov, la cea de-a treia editie Open Park Festival. Campionate sportive, jocuri de familie, baloane uriase, stafete si ateliere de desenat pe tricouri. Au fost activitatile in aer liber de care s-au bucurat brasovenii care au trecut prin parcul Tractorul in week-end

20 de metri patrati de panza de colorat in parcul Tractorul din Brasov, la cea de-a treia editie Open Park Festival. Campionate sportive, jocuri de familie, baloane uriase, stafete si ateliere de desenat pe tricouri. Au fost activitatile in aer liber de care s-au bucurat brasovenii care au trecut prin parcul Tractorul in week-end.
Pentru al treilea an consecutiv Asociatia Colors impreuna cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Brasov, cu sprijinul Primariei Brasov si al partenerilor locali, au transformat Parcul Tractorul din Brasov intr-un spatiu deschis copiilor, tinerilor si familiilor acestora. Ca si la editiile anterioare participantii si-au putut alege activitatea preferata: de la   campionate de fotbal, volei sau badminton pana la atelierele creative sau artistice. Cei mai incantati au fost cu siguranta cei mici.
Copiii au avut de colorat 20 de metri patrati de panza iar cei mai activi au oferit si o demonstratie de forta si indemanare.
Open Park Festival este singurul festival cultural outdoor de tineret care se desfasoara intr-un parc din Brasov, scopul organizatorilor fiind de a transforma parcul intr-un spatiu cultural non formal, accesibil copiilor si tinerilor, de a promova activitatile in aer liber, pe perioada vacantei de vara.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.