OPC a gasit probleme in Mall-ul Coresi

OPC a gasit probleme in Mall-ul Coresi

0 717

Vesela nedezinfectata si cantare fara avizare metrologica. Sunt nereguli depistate de inspectorii de la Protectia Consumatorului in mall-ul Coresi, unde au gasit si alte surprize. La unul dintre cinematografele din zona de entarteinment, clientii sunt obligati sa plateasca in plus pentru ochelarii speciali necesari vizionarii de filme 3D, desi costul nu este trecut in pliant.

Vesela nedezinfectata si cantare fara avizare metrologica. Sunt nereguli depistate de inspectorii de la Protectia Consumatorului in mall-ul Coresi, unde au gasit si alte surprize. La unul dintre cinematografele din zona de entarteinment, clientii sunt obligati sa plateasca in plus pentru ochelarii speciali necesari vizionarii de filme 3D, desi costul nu este trecut in pliant. Firmele suspectate de nereguli risca amenzi de pana la 50.000 lei si suspendarea activitatii.
La unele din magazinele de tip fast food din zona de alimentatie publica, inspectorii OPC au gasit mai multe nereguli. Angajatii nu foloseau dezinfectanti pentru vesela iar cantarele nu erau avizate metrologic. In plus, potrivit lui Sorin Susanu, comisar sef, Comisariatul Regional pentru Protectia Consumatorului Brasov, nu erau realizate grafice de temperatura si nu exista un depozit special in care sa fie depusa materia prima.
Si in zona de enterteinment au fost depistate nereguli. coresi3

Cinefilii sunt obligati sa plateasca un cost suplimentar pentru ochelarii speciali necesari vizionarii de filme 3D, care nu este trecut in pliantul de promovare a filmelor. Conform legislatiei, costul afisat trebuie sa fie costul final care sa nu mai duca la nici un fel de cheltuiala din partea consumatorilor. Responsabilii se scuza si spun ca isi informeaza clientii la intrarea in cinema.
Firmele suspectate de nereguli risca amenzi de pana la 50.000 lei, suspendarea activitatii si retragerea produselor neconforme.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.