Oferta educationala bogata la Targul Liceelor

Oferta educationala bogata la Targul Liceelor

0 520

Cele 41 de licee din judet si-au prezentat oferta educationala la Targul Liceelor. Sambata si duminica reprezentantii unitatilor de invatamant de nivel liceal s-au intrecut in postere si exponate pentru a-i atrage pe viitorii elevi de clasa a noua

Cele 41 de licee din judet si-au prezentat oferta educationala la Targul Liceelor. Sambata si duminica reprezentantii unitatilor de invatamant de nivel liceal s-au intrecut in postere si exponate pentru a-i atrage pe viitorii elevi de clasa a noua.
Inspectoratul Scolar Judetean Brasov a organizat evenimentul in cadrul caruia parintii, dar mai ales elevii de clasa a opta, s-au putut orienta cu privire la liceul pe care sa il urmeze din toamna.
Spiritul de mare familie si activitatile precum Maialul, dezbaterile pe diferite teme, corul scolii, fanfara, clubul de informatica si matematica, dramaturgia in limba engleza si mai ales rezultatele foarte bune targul liceelor1obtinute de elevi sunt atuurile Colegiului Saguna, cred actualii elevi ai liceului.
Profesorii si liceenii prezenti la cele 41 de standuri le-au prezentat elevilor de gimnaziu avantajele absolvirii fiecarui liceu in parte.
Liceul Tehnologic Silvic se poate lauda, de exemplu, cu infiintarea unui profil nou de design, unde sunt disponibile 28 de locuri.
Cei mai multi dintre elevii de clasa a opta s-au orientat deja insa au vrut sa vada si alte oferte educationale.
Toti elevii de clasa a opta au primit la intrare brosura admiterii care sa ii ajute sa isi aleaga liceul potrivit.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.