O soferita a pus la pamant un chiosc de ziare in Astra

O soferita a pus la pamant un chiosc de ziare in Astra

0 475

Autoturismul condus de soferita grabita a ricosat intr-un chiosc de ziare amplasat la coltul intersectiei ,pe care l-a facut una cu pamantul. Singura care a avut de suferit an urma accidentuluiui a fost vanzatoarea de la chioschiul de ziare care a ajuns la spital cu traumatisme usoare la picioare

Din cauza vitezei excesive, o soferita a pus la pamant un chiosc de ziare in aceasta dimineata in piata Astra. Tanara, in varsta de 36 de ani se deplasa pe strada Uranus: la intersectia cu strada Traian nu a acordat prioritate unei masini de scoala, pe care a lovit-o din spate.
Autoturismul condus de soferita grabita a ricosat intr-un chiosc de ziare amplasat la coltul intersectiei ,pe care l-a facut una cu pamantul.
Singura care a avut de suferit an urma accidentuluiui a fost vanzatoarea de la chioschiul de ziare care a ajuns la spital cu traumatisme usoare la picioare.
Ambii conducatori auto au fost dusi la Spitalul Judetean pentru a li se recolta probe de sange, care au iesit negative. Echipajul de politie care investigheaza cazul si a facut masuratori la locul accidentului a cerut pentru verificare si actele autoturismului condus de soferita vinovata, care este inmatriculat in Bulgaria.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.