Numar scurt pentru Politia Locala

Numar scurt pentru Politia Locala

0 433

0268954 este numarul scurt la care brasovenii pot apela Politia Locala pentru orice problema care tine de competenta politistilor locali. Cetatenii pot suna la acelasi numar si pentru alte probleme de interes public. In aceste cazuri, vor fi redirectionati catre institutia care poate solutiona solicitarea

0268954 este numarul scurt la care brasovenii pot apela Politia Locala pentru orice problema care tine de competenta politistilor locali.
Cetatenii pot suna la acelasi numar si pentru alte probleme de interes public. In aceste cazuri, vor fi redirectionati catre institutia care poate solutiona solicitarea. In paralel, va functiona si vechiul numar al Politiei Locale, 0368.457.010.
Linia telefonica este disponibila pentru cetateni la orice ora din zi si din noapte, sapte zile din sapte și a fost creata cu scopul de a ușura comunicarea dintre comunitate și oamenii legii.
Aceasta masura a fost adoptata pentru a facilita accesul la dispeceratul Politiei Locale intr-un mod mai rapid si mai eficient pentru ca, din practica, a reiesit faptul ca numarul clasic al dispeceratului este mai greu de retinut. politia locala
Tariful pentru numarul scurt este normal, fara suprataxe. Nu se incurajeaza, insa, apelarea in exces a acestui numar, intrucat, in caz de apelare in mod nejustificat, sunt aplicabile prevederile Legii 61/1991, care precizeaza faptul ca alertarea fara motiv intemeiat a organelor de mentinere a ordinii si linistii publice se pedepseste conform articolului 3, aliniat 1, litera a.
Amenda este intre 100 si 500 de lei pentru astfel de fapte.
Politia Locala va raspunde sesizarilor brasovenilor sau oricarui cetatean care tranziteaza municipiul, lucrand pe serviciile de ordine publica, circulatie rutiera, politie turistica, inspectie-control, disciplina in constructii ori prin biroul de interventii, la intreaga capacitate, cu peste 100 de agenti mobilizati.

 

Vifor Rotar

 

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.