Noii locatari ai Zoo Noua au fost pe placul copiilor

Noii locatari ai Zoo Noua au fost pe placul copiilor

Aleile gradinii zoologice au fost animate de copiii veniti sa vada leii si tigrii albi dar si camila cu doua cocoase, cei mai noi locatari ai gradinii. Micii vizitatori au avut intrarea gratuita de ziua lor si au avut parte de numeroase surprize - jocurile copilariei, concursuri cu premii, facepainting, ateliere de creatie

Aleile gradinii zoologice au fost animate de copiii veniti sa vada leii si tigrii albi dar si camila cu doua cocoase, cei mai noi locatari ai gradinii. Micii vizitatori au avut intrarea gratuita de ziua lor si au avut parte de numeroase surprize – jocurile copilariei, concursuri cu premii, facepainting, ateliere de creatie.
Camila alba cu doua cocoase sosita marti seara la Brasov are doar patru ani si isi astepta cu nerabdare partenerul, care a ajuns si el miercuri seara.
Cei mici au fost pictati pe fata si au devenit pentru o zi personajul sau animalul lor favorit. Au desenat pe asfalt si au primit baloane de la angajatii ZOO.zoo 1 iunie 2016-1
Cei care au vizitat pavilionul ofidienilor au fost impresionati sa vada pe viu cum naparleste un sarpe
Anul trecut, peste 7.000 de copii si 5.500 de parinti au vizitat gradina zoologica de 1 iunie. In luna iulie, la Brasov se va organiza in premiera, Noaptea Gradinii Zoologice.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.