Nita si Zgonea vor sa-l secondeze pe Liviu Dragnea

Nita si Zgonea vor sa-l secondeze pe Liviu Dragnea

1 632

Fostul ministru al Economiei si Energiei si-a motivat decizia spunind ca nu ii plac "candidaturile unice". Constantin Nita pare sa fi uitat, insa ca el insusi a candidat de unul singur pentru functia de presedinte PSD Brasov. Cand a fost intrebat de ce ar fi mai bun decit Valeriu Zgonea, Nita a declarat: "Dar de ce as fi mai slab decat Valeriu Zgonea

Dupa ce Liviu Dragnea a candidat singur pentru functia de presedinte al PSD, pe care ar fi fost imposibil sa nu o castige, social-democratii incearca sa simuleze competitia pentru locul secund in partid. Dupa ce conducerea PSD a renuntat sa mai infiinteze cele patru functii de prim-vicepresedinte, cea mai atractiva functie ramasa devenise cea de presedinte executiv al partidului.
Pana astazi, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, era singurul care isi disputa postul de locotenent al lui Dragnea. In ultima zi in care mai putea face acest lucru, in cursa a mai aparut un contracandidat. Acesta vine tocmai de la Brasov, in persoana presedintelui organizatiei judetene si vicepresedinte la nivel central, Constantin Nita. zgonea
Fostul ministru al Economiei si Energiei si-a motivat decizia spunind ca nu ii plac „candidaturile unice”. Constantin Nita pare sa fi uitat, insa ca el insusi a candidat de unul singur pentru functia de presedinte PSD Brasov. Cand a fost intrebat de ce ar fi mai bun decit Valeriu Zgonea, Nita a declarat: „Dar de ce as fi mai slab decat Valeriu Zgonea… La experienta pe care o am in partid, la ceea ce am facut si in economie, la programele pe care le-am facut pentru partid, cred ca sunt competent pentru acest post”.
Daca Valeriu Zgonea declara ca ar avea sustinerea a peste 30 de filiale social-democrate din tara, Nita spune in favoarea sa ca „votul este la cei 4500 de delegati social-democratila Congres”.

Vifor Rotar

COMENTARII

 1. „Costica – hectar”… dr. in economie(!) a spus ca nu-i plac „candidaturile unice”…asa, peste noapte!
  Alta era situatia daca respectivul avea ceva vechime…precum El!
  De cand este El candidat unic si invingator…unic la Brasov?Pai sa tot fie
  vreo 15-20 de ani,ca am si uiat cate mandate consecutive are…
  De atunci s-a schimbat si marimea hectarului…si mustata lui „Costica-hectar”…
  Iar sub el,n-au „crescut” decat milogi , slugi supuse si fosti securisti…
  Apropos 1 : ziceti-mi macar un singur nume cat de cat rezonabil in toata colcaiala pesedista de la Brasov…hr
  Apropos 2 : dle dr. in eco. Costica Nitza, cati m.p. ziceati ca mai… are un hectar?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.