Nita nu vrea anticipate si se teme de anarhia strazii

Nita nu vrea anticipate si se teme de anarhia strazii

0 564

PSD Brasov respinge varianta alegerilor anticipate dupa debarcarea Guvernului Ponta. Presedintele Constantin Nita este deranjat de protestele din strada si de criticile la adresa clasei politice. Seful social-democratilor brasoveni se teme de anarhie daca protestatarii isi vor impune revendicarile

PSD Brasov respinge varianta alegerilor anticipate dupa debarcarea Guvernului Ponta. Presedintele Constantin Nita este deranjat de protestele din strada si de criticile la adresa clasei politice. Seful social-democratilor brasoveni se teme de anarhie daca protestatarii isi vor impune revendicarile.
Dupa consultarile de la Palatul Cotroceni, presedintele PSD Liviu Dragnea a refuzat sa nominalizeze un premier, dar nu a respins transant ideea alegerilor anticipate. La Brasov, in schimb, Constantin Nita refuza categoric anticipatele.
„Pana la urma trebuie sa ne gandim ce fel de tara vrem sa construiproteste ponta bvm? Una democratica sau o altfel de tara? Poate trebuie sa apara un nou partid precum Siriza din Grecia. Poate ca e nevoie sa vina si un asemene partid”, a prezis Nita.
Seful PSD Brasov se teme de anarhie daca strada isi va impune liderii in lumea politica.
„Am citit si eu acolo douazeci de propuneri; daca o tara ajunge sa fie condusa din strada atunci nu mai vorbim de un sistem democratic ci vorbim de un sistem anarhic”, a calificat Constantin Nita felul in care autoritatile sunt deschise la negocierile cu liderii protestatarilor.
In opinia presedintelui PSD Brasov, una din solutiile care ar putea ajuta la depasirea acestei crize politice ar putea fi un guvern tehnocrat.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.