Mare om de stat, mare caracter!

Mare om de stat, mare caracter!

0 563

Reprezentantii UNPR, al caror lider nu s-a dat plecat din fotoliul de la Interne nici dupa moartea politistului Gigina, nici dupa tragedia din clubul Colectiv, cred ca demisia il face pe Ponta un mare om de stat. Pesedistii, la randul lor, vad un gest de onoare in demisia premierului Ponta

Asa il vad partenerii de coalitie pe premierul Victor Ponta dupa ce si-a anuntat demisia. Reprezentantii UNPR, al caror lider nu s-a dat plecat din fotoliul de la Interne nici dupa moartea politistului Gigina, nici dupa tragedia din clubul Colectiv, cred ca demisia il face pe Ponta un mare om de stat.
Pesedistii, la randul lor, vad un gest de onoare in demisia premierului Ponta, huiduit de zeci de mii de romani in strada. Brasovenii au inteles, in schimb, ca nici propriul partid nu l-a mai vrut pe Ponta, dupa ce strada i-a cerut sa plece.
Onoarea pe care o vad partenerii din alinata este mai degraba dezonoare spun brasovenii. Un guvern care nu mai este demult dorit de romani a plecat in sfarsit acasa. Oamenii cred ca Ponta a fost fortat de propriul partid, a carui conducere a pierdut-o in urma cu mai multa vreme.
Multi brasoveni si-au pierdut increderea ca se va putea schimba totusi ceva si dupa demisiile anuntate miercuri.
Dupa demisia lui Victor Ponta din functia de premier trebuie parcursi mai multi pasi pana la constituirea unui nou Guvern, a carui componenta va depinde de negocierile care se vor purta in aceste zile.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.