Pesedistii se tem si de like-uri in partid

Pesedistii se tem si de like-uri in partid

0 699

Prietenii si colegii de partid ai pesedistului Mihai Sturzu n-au curaj nici macar sa-i dea like pe pagina de Facebook. Desi oamenii ii spun deputatului brasovean ca are dreptate sa creada ca alegerile pentru sefia partidului au fost o proba de comunism, se tem sa isi decline identitatea si se ascund sub nume false

Prietenii si colegii de partid ai pesedistului Mihai Sturzu n-au curaj nici macar sa-i dea like pe pagina de Facebook. Desi oamenii ii spun deputatului brasovean ca are dreptate sa creada ca alegerile pentru sefia partidului au fost o proba de comunism, se tem sa isi decline identitatea si se ascunde sub nume false.
In plin Congres PSD pentru alegerea Biroului Permanent National, Mihai Sturzu a cerut ca scrutinul prin care Liviu Dragnea a fost ales presedinte al partidului sa nu fie validat. mihai sturzu1
Sturzu a mers mai departe cu declaratiile sustinind ca prcedura ar insemna validarea comunistilor, dupa ce Dragnea a candidat singur la cea mai inalta functie in partid si a mimat suspansul la alegeri.
Sturzu nu crede ca va fi dat afara din partid dar regreta ca niciunul dintre colegii care ii dau dreptate nu are curaj sa o spuna public.
La conferinta de ieri la care a participat, deputatul Mihai Sturzu si-a amintit ca la Congresul PSD din urma cu 2 saptamani a fost votat de o treime din cei din sala dar regreta ca colegi de-ai sai sau oameni de pe Facebook ii spun ca are foarte mare dreptate insa nu au curaj nici macar sa dea un like. Cu toate acestea, acelasi Sturzu s-a grabit sa adauge ca nu simtit nicio repercusiune de pe urma discursului sau in dezacord cu politica de obedienta generalizata din sanul partidului.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.