Musica Barcensis la Ghimbav si Prejmer

Musica Barcensis la Ghimbav si Prejmer

0 455

Editia a VI-a a festivalului Musica Barcensis intra in cea de-a doua luna de concerte de muzica sacra in bisericile fortificate din Tara Barsei. Si in acest sfirsit de saptamina melomanii au la dispozitie doua concerte, in Ghimbav si Prejmer

Editia a VI-a a festivalului Musica Barcensis intra in cea de-a doua luna de concerte de muzica sacra in bisericile fortificate din Tara Barsei. Si in acest sfirsit de saptamina melomanii au la dispozitie doua concerte, in Ghimbav si Prejmer.
Sambata, 1 august, de la ora 18:00, ansamblul cameral Quartetto Brassovia concerteaza in Biserica Evanghelica fortificata din Ghimbav.
Muzicienii brasoveni au pregatit un program cu muzica baroc, iar dupa concertul din biserica publicul va avea ocazia de a se bucura si de un recital classic-rock oferit de 4Tune Quartet in curte.
Duminica, 2 august, de la ora 17:00, Biserica Evanghelica fortificata Prejmer va gazdui primul concert de la aceasta editie.
musica barcensis1Membrii ansamblului Quartetto Brassovia Emin Curtgeafar (oboi), Roxana Curtgeafar (vioara), Alexandra Enache (violoncel) si Paul Cristian (spineta), vor aduce sonoritatile baroc si publicului de la Prejmer.
Prima jumatate a festivalului Musica Barcensis din acest an a atras in jur de 1500 de spectatori la concertele din luna iulie. Intrarea la concerte este libera, participantii avind posibilitatea de a face o donatie in sprijinul festivalului.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.