Management dezastruos in parcarea de la Aula Universitatii

Management dezastruos in parcarea de la Aula Universitatii

0 891

Evenimentele de la Aula Universitatii blocheaza de fiecare data traficul pe strada Traian Grozavescu! S-a intamplat si joi, la ceremonia de absolvire a studentilor facultatii de Drept. Parinti, prieteni si rude au parcat pe strada, pe trotuar si chiar in intersectii, in timp ce zeci de locuri erau libere in parcarea Universitatii din apropiere. Aici, insa, au acces doar detinatorii de abonamente, pentru ca rectorul Universitatii considera nerentabil sa plateasca un paznic de parcare

Evenimentele de la Aula Universitatii blocheaza de fiecare data traficul pe strada Traian Grozavescu! S-a intamplat si joi, la ceremonia de absolvire a studentilor facultatii de Drept. Parinti, prieteni si rude au parcat pe strada, pe trotuar si chiar in intersectii, in timp ce zeci de locuri erau libere in parcarea Universitatii din apropiere. Aici, insa, au acces doar detinatorii de abonamente, pentru ca rectorul Universitatii considera nerentabil sa plateasca un paznic de parcare.
S-a circulat pe un singur sens pret de cateva ore langa Aula Universitatii. Ceremonia de absolvire a studentilor de la Drept i-a adus la Brasov si parintii si prieteni, unii veniti de la sute de kilometri distanta. Multi au pierdut chiar si jumatate de ora in trafic incercand sa gaseasca un loc de parcare in timp ce parcarea din spatele Aulei Universitatii era goala.
Pentru ca nu au gasit un loc de parcare unii parinti si-au lasat masinile la sute de metri intre blocurile de pe Grivitei ori au riscat si au parcat pe interzis, pe trotuar sau pur si simplu pe strada sau in intersectii. In tot acest timp parcarea din spatele Aulei zeci de locuri de parcare erau libere, poate doar un sfert ocupata.parcare aula
Politistii locali spun ca nu este prima data cand se confrunta cu astfel de situatii si de fiecare data ii sanctioneaza pe cei care incalca regulile de circulatie.
Conducerea universitatii spune ca a luat decizia de a monta barierele cu abonament dupa ce in urma cu cativa ani s-a constatat ca era nerentabil sa plateasca paznici si utilitatile pentru acestia pentru ca incasarile erau mici. Rectorul Vasile Abrudan va cere de acum organizatorilor sa anunte evenimentele gazduite de Aula astfel incat sa poata fi deschisa parcarea.
Parcarea universitatii de langa Aula functioneaza in prezent pe baza de abondament in valoare de 60 de lei pe luna insa putini brasoveni aleg sa-si lase masina aici.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.