„Magicianul” a fost premiat de UNITER

„Magicianul” a fost premiat de UNITER

Premiul pentru cel mai bun actor in rol principal la Gala Premiilor UNITER 2016 i-a fost acordat actorului brasovean Marian Ralea, profesor universitar la Departamentul de Arta Teatrala al Universitatii „Lucian Blaga” din Sibiu. „Magicianul” a primit distinctia pentru rolul Tullius din spectacolul „Marmura“, in regia lui Yuri Kordonsky

Premiul pentru cel mai bun actor in rol principal la Gala Premiilor UNITER 2016 i-a fost acordat actorului brasovean Marian Ralea, profesor universitar la Departamentul de Arta Teatrala al Universitatii „Lucian Blaga” din Sibiu. „Magicianul” a primit distinctia pentru rolul Tullius din spectacolul „Marmura“, in regia lui Yuri Kordonsky. Plin de modestie, actorul pune pe seama colegilor din spectacol meritele pentru premiul primit.
Chiar daca a facut multe roluri dramatice extrem de dificile, printre care si cel al lui Tullius, pentru care a primit recent premiul de cel mai bun actor in rol principal, comedia ramane intotdeauna in sufletul lui Marian Ralea. Actorul se bucura ca publicul roman vine din nou la teatru in numar mare, depotriva la comedie si la spectacolele dramatice.magician ralea1
Sosit pentru cateva zile la Brasov, „Magicianul” are un program extrem de incarcat.
Marian Ralea a fost invitat cu fostii sau studenti, care acum sunt actori, sa participe la cateva spectacole de strada.
Unul se numeste „Suflet de statuie”, un eveniment cu statui vivante, dar si un soi de istorie a teatrului – „Jocul de-a teatrul”, care prezinta misterele si farsele medievale.
Cu toate acestea, actorul gaseste timp sa se plimbe pe strazile orasului despre care spune ca ii incarca bateriile de fiecare data cand vine acasa de la Bucuresti.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.