Made in Brasov, vitrina hichtech a orasului

Made in Brasov, vitrina hichtech a orasului

0 554

A doua editie a targului Made in Brasov, vitrina produselor hightech fabricate sub Tampa, s-a deschis in cortul amenajat pe arena sportiva a Colegiului National Andrei Saguna. Organizatorii – Clubul Economic german si partenerii sai, vor sa ofere astfel tinerilor din Brasov ocazia de a descoperi ca la noi se realizeaza produse sofisticate

A doua editie a targului Made in Brasov, vitrina produselor hightech fabricate sub Tampa, s-a deschis in cortul amenajat pe arena sportiva a Colegiului National Andrei Saguna. Organizatorii – Clubul Economic german si partenerii sai, vor sa ofere astfel tinerilor din Brasov ocazia de a descoperi ca la noi se realizeaza produse sofisticate, de o inalta calitate tehnica, a caror producere necesita expertiza si personal foarte calificat. Orice industrie europeana se poate mandri cu produsele Made in Brasov, dintre care cele mai multe intra in componenta unor marci consacrate de echipamente sau automobile:

O cunoscuta firma de ascensoare sa mandreste cu faptul ca produce aproape integral la Brasov cabine ultramoderne.made in brasov

Conducerea Clubului Economic German spera ca targul sa-i convina pe tinerii Brasovului sa-si inceapa cariera la Brasov. Presedintele Werner Braun spune ca vizionarea targului le va permite absolventilor sa renunte la gandul de a emigra si sa incerce sa-si gaseasca joburi onorabile chiar la ei acasa.

La cea de-a doua editie targului Made in Brasov, deschis in cadrul festivalului Oktoberfest, au participat si oaspetii bavarezi membri ai Cercului de export Braşov – Bucureşti – Bavaria.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.