Macarie, Nita si Leonte pe lista rusinii a Directiei de Taxe

Macarie, Nita si Leonte pe lista rusinii a Directiei de Taxe

1 1137

Cea mai datoare societate este Loteria Romana, care datoreaza peste 100.000 de lei taxe pentru vilele pe care le are in Poiana Brasov. Surpriza vine de la cativa oameni politici locali: Adrian Macarie, canditatul UNPR la functia de presedinte la Consiliul Judetean are datorii de 84.000 de lei, Constantin Nita, datoreaza peste 5.000 de lei iar candidatul independent Catalin Leonte are debite de peste 1000 de lei la bugetul local

Datornicii la Taxe si Impozite Locale au aparut pe lista rusinii. Fiscul Local Brasov a facut publice in premiera numele persoanelor fizice cu datorii de peste 500 de lei si a persoanelor juridice datoare cu mai mult de 1000 de lei. Cea mai datoare societate este Loteria Romana, care datoreaza peste 100.000 de lei taxe pentru vilele pe care le are in Poiana Brasov.
Surpriza vine de la cativa oameni politici locali:
Adrian Macarie, canditatul UNPR la functia de presedinte la Consiliul Judetean are datorii de 84.000 de lei.
La randul lui, fostul ministru al Economiei si Energiei Constantin Nita, datoreaza peste 5.000 de lei.
A uitat sa treaca pe la ghiseu si candidatul independent la Primaria Brasov Catalin Leonte are debite de peste 1.000 de lei la bugetul local.nitamare
Lista rusinii publicata de Directia de Taxe si Impozite Locale cuprinde restantele la data de 30 aprilie 2016 si se va publica trimestrial incepand cu acest an.
Faptul ca au aparut pe lista rusinii i-a speriat pe unii datornici care s-au grabit sa isi achite imediat debitele pentru a nu-si mai vedea numele in evidentele datornicilor, spune Marian Voinescu, directorul executiv al Directiei Fiscale Brasov.
Pentru unii, inserarea in lista rusinii a avut un impact mai mare decat somatia pe care o trimite Fiscul in mod obisnuit.
Unii brasoveni considera ca masura este buna pentru a ii forta pe rau platnici sa isi achite datoriile.
Oamenii spun ca daca s-ar afla intr-o astfel de situatie s-ar grabi sa isi achite taxele si impozitele.
Peste 5.000 de persoane fizice se afla pe lista datornicilor la bugetul local, facuta publica de Directia de Taxe si Impozite Locale Brasov.

Vifor Rotar

COMENTARII

  1. Leonte si a „amanat” din comisioane si spagi de cand pozeaza in candidat, ca sa para ” curat”… Asa ca mai greu cu plata impozitelor…

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.