Luni a demarat programul Rabla 2015

Luni a demarat programul Rabla 2015

0 837

Cei care doresc sa-si caseze masina mai veche de opt ani se pot inscrie la un dealer autorizat pentru a-si rezerva tichetul de 6.500 de lei. In cadrul Programului, cu o valoare totala de 200 milioane lei, au fost alocate 20.000 de tichete pentru persoane fizice si 5.000 de tichete pentru persoane juridice si institutii publice, in sistemul informatic gestionat de Administratia Fondului pentru Mediu

Cei care doresc sa-si caseze masina mai veche de opt ani se pot inscrie la un dealer autorizat pentru a-si rezerva tichetul de 6.500 de lei. In cadrul Programului, cu o valoare totala de 200 milioane lei, au fost alocate 20.000 de tichete pentru persoane fizice si 5.000 de tichete pentru persoane juridice si institutii publice, in sistemul informatic gestionat de Administratia Fondului pentru Mediu.

Valoarea eco-bonusurilor acordate a fost modificata fata de va­rianta initiala propusa, fiind majorata pentru autoturismele cu sistem de propulsie electric hibrid care beneficiaza de tehnologii avansate (de tipul plug-in). rabla3

Astfel, un ecobonus in valoare de 750 lei va fi acordat la achizi­tionarea unui autovehicul nou al carui motor genereaza o cantitate de emisii de CO2 mai mica de 100 g/km, in regim de functionare mixt.

Eco-bonusul de 1.500 lei va fi acordat la achizitionarea unui autovehicul nou cu sistem de propulsie hibrid – tehnologii conventionale, iar cel de 2.500 lei la achizitionarea unui autovehicul nou electric hibrid (tehnologii avansate de tip plug-in).

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.