La Brașov peste 1.700 de nominalizări la Gala Premiile Excelenţei în Afaceri!

La Brașov peste 1.700 de nominalizări la Gala Premiile Excelenţei în Afaceri!

0 220

Cele mai performante firme braşovene vor fi premiate în 14 iunie la cea de-a XIII-a ediţie a Galei Premiile Excelenţei în Afaceri. Sunt nominalizate peste 1700 de societăţi comerciale din judeţ care, de-a lungul ultimilor 24 de ani, au obţinut performanţe economice deosebite

Cele mai performante firme braşovene vor fi premiate în 14 iunie la cea de-a XIII-a ediţie a Galei Premiile Excelenţei în Afaceri. Sunt nominalizate peste 1700 de societăţi comerciale din judeţ care, de-a lungul ultimilor 24 de ani, au obţinut performanţe economice deosebite. Exportatorii de succes vor fi de asemenea răsplătiţi pentru impactul economic semnificativ.

Cele mai performante societăţi comerciale au fost premiate în toamna anului trecut de Camera de Comerţ şi Industrie Braşov în cadrul Topului Naţional al Firmelor pe. Agenţii economici clasaţi în topul judeţean au participat ulterior la faza pe ţară a topului.

Gala Excelenţei în Afaceri este evenimentul care premiază societăţile cu performanţe economice deosebite în ultimii 24 de ani, spune Silviu Costea, preşedinte CCI Braşov.

Gala organizată de Camera de Comerţ şi Industrie Braşov va premia firme din 15 domenii de activitate distincte.

Evenimentul va mediatiza şi cei mai importanţi oameni de afaceri din judeţ cu parteneri guvernamentali şi sociali.

Gala este o importantă platformă de networking ce reuneşte peste 300 de oameni de afaceri, autorităţi publice şi personalităţi remarcabile pentru mediul economic braşovean, în care fiecare are ocazia să stabilească contacte şi viitoare parteneriate.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.