Jumatate din tichetele pentru suflet sunt neridicate

Jumatate din tichetele pentru suflet sunt neridicate

0 283

Pensionarii cu venituri mici sunt asteptati sa-si ridice tichetele Din suflet pentru suflet. Sunt deja trei saptamani de cand se distribuie tichetele si doar jumatate din brasovenii care ar putea beneficia de sprijinul financiar din partea municipalitatii le-au si ridicat

Pensionarii cu venituri mici sunt asteptati sa-si ridice tichetele Din suflet pentru suflet. Sunt deja trei saptamani de cand se distribuie tichetele si doar jumatate din brasovenii care ar putea beneficia de sprijinul financiar din partea municipalitatii le-au si ridicat. Varstnicii cu pensii modeste sunt asteptati la sediul Directiei de Servicii Sociale de pe strada Panselelor pana pe 22 aprilie.
Pentru a intra in posesia tichetelor Din suflet pentru suflet este nevoie de cererea de acordare a tichetelor, cuponul de pensie pentru luna anterioara solicitarii-in original si copie- si actul de identitate- in original si copie. tichete sociale1
Pentru beneficiarii nedeplasabili este nevoie in plus si de imputernicirea de mana pentru persoana mandatata sa ridice tichetele si de actul de identitate in original si copie al acesteia.
Doar jumatate din potentalii beneficiari s-au si prezentat sa ridice tichetele.
Peste 5000 de pensionari au trecut pe la birourile Directiei de Servicii Sociale pentru a-si ridica tichetele. Multi spun ca cei 50 de lei pe care ii primesc le sunt de mare folos.
Tichete pentru suflet se acorda pensionarilor cu pensia sub 1.000 de lei care au varsta implinita in decursul anului 2016, de 63 de ani in cazul femeilor si 65 de ani la barbati.
Tichetele se vor distribui pana pe 22 aprilie, de luni pana vineri, intre orele 08.30-15.30, la sediul Directiei de Servicii Sociale, de pe strada Panselelor, nr. 23.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.