IT-istii unei firme brasovene au ecologizat Tampa

IT-istii unei firme brasovene au ecologizat Tampa

0 445

Din birou, direct in natura. IT-istii unei companii importante din Brasov au urcat pe Timpa. Inarmati cu mult entuziasm, au reabilitat locurile de popas, au creat altele noi pentru drumeti si au ecologizat aria protejata. Si locurilor de recreere existente pe calea de acces dinspre Racadau si din Saua Tampei au fost vizitate de ecologisti

Din birou, direct in natura. IT-istii unei companii importante din Brasov au urcat pe Timpa. Inarmati cu mult entuziasm, au reabilitat locurile de popas, au creat altele noi pentru drumeti si au ecologizat aria protejata. Si locurilor de recreere existente pe calea de acces dinspre Racadau si din Saua Tampei au fost vizitate de ecologisti.

De Ziua Mondiala a Mediului, 130 de angajati ai unei companii IT importante din Brasov impreuna cu familiile lor au participat la o ampla actiune de reabilitare a zonelor de popas din aria naturala Muntele Tampa.

Constantin Suciu- sef de departament al companiei IT, spune ca anii trecuti au participat la alte actiuni de ecologizare dar anul acesta si-au zis sa faca ceva mai durabil.ecologizare2

Voluntarii au mai creat si noi locuri de repaus pentru drumeti, prin amplasarea de 10 banci noi, amenajarea izvorului de pe calea de acces Racadau si curatirea zonei de deseuri. In cadrul actiunii, copiii voluntarilor si elevii Colegiului National de Informatica ”Grigore Moisil” au participat la un workshop pe tema biodiversitatii din aria protejata care le-a placut foarte mult.

In acest demers, compania a fost sustinuta si consiliata tehnic de Regia Padurilor KRONSTANDT si custodele Agentia Metropolitana Brasov ai carei reprezentanti au sustinut o lectie deschisa despre mediu si ariile naturale protejate din judetul Brasov.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.