ISU Mures s-a acoperit de premii la competitia de la Brasov

ISU Mures s-a acoperit de premii la competitia de la Brasov

0 463

Cel mai bun comandant de echipaj, cel mai bun echipaj de paramedici si cea mai buna echipa de servanti! Toate distinctiile au mers catre ISU Mures, care a castigat pentru al doilea an consecutiv si proba de descarcerare. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Brasov a cistigat proba de prim ajutor cu o echipa care a incheiat aproape perfect probele din concurs

Cel mai bun comandant de echipaj, cel mai bun echipaj de paramedici si cea mai buna echipa de servanti! Toate distinctiile au mers catre ISU Mures, care a castigat pentru al doilea an consecutiv si proba de descarcerare. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Brasov a cistigat proba de prim ajutor cu o echipa care a incheiat aproape perfect probele din concurs.

Decernarea premiilor la Competitia nationala de descarcerare si prim ajutor calificat faza a 2-a a fost precedata de un exercitiu inedit : stingerea unui incendiu cu ajutorul unui ATV modificat special pentru aceasta activitate :descarcerare

Faza regionala a competitiei la care au participat echipe de paramedici din 6 judete limitrofe Brasovului a fost castigata de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Mures. Cel mai bun comandant,cea mai buna echipa de paramedici si cea mai buna echipa de servanti dar si locul 1 la etapa de descarcerare din vehicule au fost castigate de mureseni.

Echipajul brasovean a reusit sa obtina locul 1 la faza de acordare a primului ajutor.

Echipajele ISU Mures vor participa la faza nationala a competitiei care va avea loc in toamna acestui an la Targu Mures.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.