Ionel Goidescu va candida la Primăria Braşov din partea ADN

Ionel Goidescu va candida la Primăria Braşov din partea ADN

0 235

Ionel Goidescu, fost primar al orașului Predeal și fost președinte al Partidului Ecologist Brașov, partid din care a fost exclus în 2016 după ce a avut cele mai bune rezultate din ţară (ironic şi imoral în opinia noastră,n.n.), s-a raliat din vara anului trecut la un nou proiect politic: Alternativa pentru Demnitate Națională (ADN), partid coordonat politic de fostul europarlamentar Cătălin Ivan, fost membru PSD. 

Ivan: îi mulţumesc (lui Goidescu n.n.) că a acceptat această provocare
La Predeal, wek-endul trecut, a avut loc o întâlnire a conducerii centrale a partidului cu peste patruzeci de persoane care coordonează filialel comunale, orăşeneşti. municipale şi log judeţene ale partidului. Profitând de această ocazie Ionel Goidescu şi-a anunţat intenţia de a candida la funcţia de edil al municipiului Braşov. Preşedintele partidului, Cătălin Ivan  a spus la conferinţa de presă că: ,,Goidescu şi-a asumat această candidatură – la Primăria Braşov, n.n. – a fost de acord iar noi îl vom sprijini cu toate resursele pe care le avem. Îi mulţumesc că a acceptat această provocare, această luptă grea. Sper ca mulţi braşoveni să înţeleagă că aceasta este alternativa reală”

Goidescu: dorim să ne clasăm pe podium după alegerile locale”.
Fostul edil din Predeal a declart că: ,,îmi asum această să duc această provocare cu suuces, ca şi altă dată de altfel. Cred că îndeplinesc profilul candidatului la municipiu, experienţa pe care am acumulat-o, profilul bun, caracterul bun pe care le-am dobândit prin creştere în aceşti ani şi pe de altă parte mă bazez pe determinarea, puterea de muncă şi buna credinţă în interesul braşovenilor ce mă caracterizează pe mine şi pe colegii mei de partid.
Fiecrare dintre noi şi tu Cătălin, (Ivan, preşedintele partidului) trebuie să ne asumăm că putem face mai mult pentru comunităţii, implicit pentru ţară, pentru copiii noştri  şi viitorul lor. Am convingerea că vom atinge obiectivul principalal echipei pe care o cordonez la nivel de Braşov. Am mai făcut aceste lucruri altă dată, cu altă echipă este drept. Dar acum am mai multă experienţă, sunt mai motivat şi sunt încojurat de oameni de calitate , unul dintre ei de exemplu este aici lângă noi, vorbesc despre domnul Cornel Ionescu, colegul nostru şi coordonatorul organizatoric la nivel de judeţ. Trebuie să muncim pe fiecare localitate în parte dar sunt încurajat de calitatea aomenilor care au venit la ADN. Dorim să ne clasăm pe podium după alegerile locale„.
Amintim că în urmă cu patru ani Ionel Goidescu a ridicat până la aproape 10% un partid mic, respectiv PER, reuşind să obţină trei consilieri judeţeni şi doi municipali, devenind a treia forţă politică a judeţului. După această performanţă Goidescu a fost trădat de colegii lui din Braşov şi din Bucureşti, care ceşeau funcţii publice şi a fost exclus din partid.  În vara anului trecut Goidescu a trecut la ADN.

ADN – un partid ce vrea să revoluționeze modul de a face politică
Iată ce spunea în iulie 2018 Goidescu la prima conferință de presă a ADN ce a avut loc la la Brașov :„Platforma politică Alternativa pentru Demnitate Națională (fondator Cătălin Ivan – n.r.) se bazează pe cele mai noi tehnologii informatice și va revoluționa modul de a face politică, prin transparență maximă decizională și a activității politice, precum și a evaluării membrilor săi. (…) ADN nu are președinte, ci are echipe de coordonare, specializate pe domenii de activitate. Deciziile se iau prin consens. Fiecare membru al ADN este o voce, care se va putea manifesta liber într-o anumită echipă, într-un anumit domeniu, pe care le va alege transparent, prin platforma digitală pe care ADN funcționează. Toată activitatea sa va fi vizibilă oricui și astfel va primi puncte, pe baza cărora va putea accede la funcții. La ADN, nepotismul nu există”.

Iulian Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.