Ion Neculaie se bucura de raziile DNA … la Scripcaru si Cancescu,...

Ion Neculaie se bucura de raziile DNA … la Scripcaru si Cancescu, „…că altfel romanii eram fiii ploii”!!

0 575

La întâlnirea generației 2000 a fotbalistilor „stegari” care reușeau calificarea în Cupa UEFA și aduceau la Brașov Interul lui Ronaldo (primul!), patronul FC Braşov a răbufnit: „De-a lungul celor 17 ani de când am preluat eu echipa am văzut că toate cluburile care au reușit ceva au avut probleme mari cu legea. Noi nu am avut asemenea probleme, dar nu am putut accede la marea performanță din cauza corectitudinii noastre. Sunt impozite prea mari pentru cluburile de fotbal, pentru sport în general. Nici un guvern în cei 17 ani de când sunt eu la FC Brașov nu s-a sinchisit să facă ceva pentru sportul românesc. (…)
In cei 17 ani, Primăria și Consiliul Județean nu ne-au ajutat cu nimic,se plangea tot atunci bogatanul, ba mai mult ,” au încercat să ne termine. Nu au reușit fiindcă astia și-au făcut de lucru cu un tip încăpățânat„,se lauda el. Ia auziti: „Din fericire pentru mine și din păcate pentru ei, eu nu am un contract de un leu cu Primăria Brașov sau cu C.J. Nu am luat nici o lucrare, am doar contracte între firme private, așa am știut eu să fac industrie. Singurul contract mare îl am cu armata americană, care ne-a dat 300 de milioane de dolari. Sa moara mincinosul,mai Neculai?  ioane-neculaie-300x225
„Da, Primăria nu ne-a ajutat cu nimic. Nu știu ce a fost în capul lor, cred că nimic, din păcate pentru ei. Ne conduc niște oameni care nu au nimic în cap, decât să se îmbogățească. Nu mai mergea. Mă !! Dacă mai dura un an sau doi eram fiii ploii, chiar rămâneam fără țară, nu mai rămânea nimic din ea. Ma bucur de acțiunile DNA-ului, altfel rămâneam fără țară.. Așa ca ar trebui să le mulțumim celor de la DNA – declara aiuritor Ioan Neculaie, citat de Transilavania Expres, în 18 dec. 2015.
Adevarul este ca Primăria Braşov a investit peste 2,5 milioane de lei, la care se adaugă şi banii pentru nocturna de pe Stadionul Tineretului, inaugurată în data de 5 aprilie 2009,. Într-un război al declaraţiilor cu fostul preşedinte al FC Braşov, primarul George Scripcaru spunea, în 21 iulie 2010,  că: „investiţia (pentru nocturnă – n.a.) a fost de 1.200.000 de euro şi încă plătim rate. Apoi, am dat bani pentru funcţionarea instalaţiei de iluminat, pentru cantonamente, echipament şi deplasări, lucruri absolut necesare. Nu am vrut să dau din banii publici la FC Braşov şi să nu ştiu ce se întâmplă cu ei”.
Mai mult, Primăria Braşov ,nu Prescom este şi deţinătoarea terenului, nu doar a nocturnei, în timp ce Ioan Neculaie are doar tribunele alea jerpelite, utilităţile şi vestiarele. Iar toate acestea se întâmplau în contextul în care  Primăria Braşov şi-a înfiinţat…la o ambitie prosteasca a „sefului”, propria echipă de fotbal, Corona Braşov, care s-a dovedit o catastrofă pe mulţi bani publici.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.