Ioan Adam a recunoscut ca era samsar de paduri

Ioan Adam a recunoscut ca era samsar de paduri

0 456

Fostul deputat PSD Ioan Adam și-a recunoscut faptele și a cerut judecarea in procedura simplificata. Inculpații din dosarulcelor 43.000 de hectare de padure, printre care se numara Viorel și Andrei Hrebenciuc alaturi de pesedistul Ioan Adam, vor scapa de arestul la domiciliu si vor fi pusi sub control judiciar

Fostul deputat PSD Ioan Adam și-a recunoscut faptele și a cerut judecarea in procedura simplificata. Inculpații din dosarulcelor 43.000 de hectare de padure, printre care se numara Viorel și Andrei Hrebenciuc alaturi de pesedistul Ioan Adam, vor scapa de arestul la domiciliu si vor fi pusi sub control judiciar. Schimbarea masurii preventive luate impotriva lui Viorel si Andrei Hrebenciuc, Ioan Adam, Paltin Gheorghe Sturdza si Dan Costin Bengescu, a fost ceruta chiar de DNA, ca urmare a deciziei CCR prin care s-a stabilit ca arestul la domiciliu trebuie limitat.

Liberalul Tudor Chiuariu, fost ministru al Justiției in Cabinetul Tariceanu, a cerut aprobarea instanței ICCJ pentru a pleca la Haga, intre 28 iunie și 5 iulie, unde va participa la un congres de drept sportiv.

Dupa congres, senatorul vrea sa-și petreaca concediul in strainatate și a prezentat instanței biletele cumparate la festivalul de teatru de la Edinburgh.

Viorel Hrebenciuc a fost trimis in judecata in ianuarie 2015 pentru constituire a unui grup infractional organizat, trafic de influenta si spalare a banilor, iar fostul deputat Ioan Adam este acuzat de instigare la abuz in serviciu, constituirea unui grup infractional organizat, cumparare de influenta (3 infractiuni), in dosarul retrocedarii ilegale a 43.227 hectare teren forestier in judetul Bacau in favoarea lui Paltin Sturdza si in defavoarea Romsilva.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.