Invatamant in schimburi sau ore de 45 de minute

Invatamant in schimburi sau ore de 45 de minute

0 1926

Sunt solutiile inspectoratului scolar judetean pentru unitatile de invatamant din Brasov si o scoala din Augustin unde nu s-au finalizat lucrarile de igienizare si zugravelile. Cu aceste exceptii, infrastructura scolara este pregatita pentru anul scolar 2015-2016

Sunt solutiile inspectoratului scolar judetean pentru unitatile de invatamant din Brasov si o scoala din Augustin unde nu s-au finalizat lucrarile de igienizare si zugravelile. Cu aceste exceptii, infrastructura scolara este pregatita pentru anul scolar 2015-2016.
Majoritatea scolilor detin autorizatii sanitare valabile pina in luna octombrie pe care si le vor reinnoi iar peste 90 % dintre scoli au autorizatii de functionare. Chiar si asa mai sunt scoli unde zugravelile pentru igienizarea claselor vor continua si dupa inceputul de an scolar, fara ca acest lucru sa impieteze asupra cursurilor, spune Victor Vijoli – inspector scolar general adjunct ISJ Brasov.
La Liceul de Arta poate apar probleme de genul acesta pentru ca cladirea este revendicata si Primaria face investitii, care au inceput destul de tarziu.
Scoala 12 s-ar putea sa aiba unele probleme, in timp ce la Augustin inca se zugraveste un corp de cladire Pana se vor termina zugravelile, elevii vor invata in doua schimburi sau asa cum este cazul scolii din Augustin vor urma un program modificat, cu ora de curs de 45 de minute.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.