Infractorii au diversificat metoda de inselaciune „Accidentul”!

Infractorii au diversificat metoda de inselaciune „Accidentul”!

0 357

Escrocii se dau acum drept politisti si le spun varstnicilor ca au nevoie de datele membrilor familiei plecati in strainatate pentru votul prin corespondenta. O alta metoda de a obtine date este aceea de a se prezenta drept reprezentanti ai unor institutii care realizeaza sondaje de opinie

Escrocii se dau acum drept politisti si le spun varstnicilor ca au nevoie de datele membrilor familiei plecati in strainatate pentru votul prin corespondenta. O alta metoda de a obtine date este aceea de a se prezenta drept reprezentanti ai unor institutii care realizeaza sondaje de opinie.
In urma campaniilor de preventie realizate de politisti, infractorii si-au ajustat si ei planurile de actiune. Mai nou, apeleaza la metoda de inselaciune „votul prin corespondenta” sau chiar la sondajul de opinie. Victimele predilecte sunt tot batranii, care cad cel mai des in plasa escrocilor.metoda acci2
Multi pensionari din judetul Brasov le-au devenit victime. Infractorii isi innoiesc periodic tacticile iar varstnicii trebuie sa fie in tema cu noile metode de actionare ale hotilor.
Oamenii legii ii avertizeaza pe toti brasovenii sa nu accepte transferul de bani catre persoane necunoscute, daca sunt contactati telefonic, si sa sesizeze Politia la numarul 112. Varstnicii trebuie sa stie ca Politia nu efectueaza prin telefon sondaje de opinie si nici alte formalitati privind aplicarea votului prin corespondenta.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.