Incep lucrarile la Corpul B al Spitalului Judetean

Incep lucrarile la Corpul B al Spitalului Judetean

0 359

Dupa cateva luni in care licitatia a fost suspedata, Consiliul Judetean a semnat contractul de modernizare in valoare de 26 de milioane de lei pentru renovarea corpului B al celui mai mare spital din judet

Dupa cateva luni in care licitatia a fost suspedata, Consiliul Judetean a semnat contractul de modernizare in valoare de 26 de milioane de lei pentru renovarea corpului B al celui mai mare spital din judet.
Licitatia a fost adjudecata de o asociere dintre doua firme, una din Baia Mare, cealalta din Tulcea. Castigatorii nu au putut insa sa se apuce de treaba din cauza contestatiilor.
Mai mult, licitatia a fost suspendata cateva luni si a constituit unul dintre motivele anchetei instrumentate de procurorii DNA la Consiliul Judetean.spitjud bv
Proiectul de modernizare de la Spitalul Judetean cuprinde instalarea unui sistem de climatizare in toata cladirea. Vor mai fi instalate, de asemenea, un sistem de supraveghere video si unul de detectie si alarmare in caz de incendiu. Fiecare pat va fi prevazut cu un buton pe care pacientii il pot apasa ori de cate ori au nevoie.
Lucrarile vor cuprinde recompartimentari astfel incat fiecare salon sa aiba grup sanitar propriu. Se vor reface instalatiile electrice, de gaz si de apa si daca vor ajunge banii si mobilier si alte dotari.
Pentru finantarea lucrarilor la acest obiectiv, administratia judeteana a contractat un imprumut de aproximativ 1,5 milioane de euro. Cu aceeasi destinatie vor fi utilizate și cele aproape doua milioane de euro, incasate in urma vanzarii imobilului in care a functionat Spitalul de Boli Dermato-Venerice.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.