Incendiul produs pe B-dul Victoriei a fost lichidat

Incendiul produs pe B-dul Victoriei a fost lichidat

0 440

Dupa aproape patru ore de lupta cu foscul incendiul izbucnit joi, în jurul orei 15,00, la subsolul unui bloc de pe B-dul Victoriei din Brașov, a fost lichidat.
„Incendiul a fost lichidat după aproape patru ore, în jurul orei 19,00. Patru autoturisme au fost avariate de incendiu, dintre care unul a ars în întregime. De asemenea, trei persoane au fost transportate la spital ușor intoxicate cu fum, dar sunt în afara oricărui pericol. La fața locului s-a acționat cu trei autospeciale cu apă și spumă, două echipaje SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță. S-a format o comisie care cercetează cauzele producerii acestui incendiu. Intervenția a fost destul de dificilă pentru că incendiul a degajat la început foarte mult fum, care a îngreunat acțiunea pompierilor”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov.
„Este vorba despre un incendiu care se manifestă la subsolul unui bloc în care se găsesc boxe și garaje ale proprietarilor. Deocamdată nu știm exact despre ce este vorba pentru că are loc o degajare foarte mare de fum, iar pompierii încearcă să pătrundă în interior. O parte dintre locatari au fost evacuați pentru a nu se intoxica cu fum. Din primele informații pe care le avem, nu există victime”, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al ISU, căpitan Ciprian Sfreja.
O probabila cauza ar putea fi tentativa unuia dintre locatari ce ar fi încercat să dezghețe o țeavă aflată în subsolul blocului și ar fi luat foc învelișul acesteia. Va reamintim ca in urma cu două săptămâni, tot pe B-ul Victoriei, a avut loc o explozie într-un apartament proprietate personală, în urma căreia o bătrână a suferit arsuri pe 15% din suprafața corpului, iar alte 12 apartamente au fost avariate.
Potrivit celor de la ISU Brasov pe timpul intervenției alimentarea cu gaze și electricitate a blocului a fost oprită, urmând să fie reluată dupa atente verificari în această seară.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.